Barion Pixel
szappan kép

Szappan

Előző bejegyzésemben megosztottam veletek a mosási és mosogatási szokásaim. A víz és a bőrrel érintkezés vonalát folytatva ma a fürdőszobai szokásaimat osztanám meg veletek.

Évek óta szappant használok tusoláshoz. Az utóbbi időben GabriellaNatura szappanjai amik nekem nagyon beváltak. Gabi az egészségügyben dolgozott, egy nagyon lelkiismeretes személy, így teljes mértékben megbízok Benne és a termékeiben. A termékei már bizonyítottak. Csodás összetevőket egy szép és igényes formába önti. Szeretem az illatukat is. Az összetevők pedig a legkíméletesebbek a bőrömnek.

Bátran ajánlom nektek a GabriellaNatura termékeket.

A hajmosáshoz bevallom váltakozva használom Gabi szilárd samponját és Nature Box samponját. Illetve mivel a hajam erősen igénybevett (szőke göndör), elengedhetetlen, hogy balzsamozzam. Ehhez most a Husk proteines balzsamja amire esküszöm. 

Igen, tudom, hogy így nem vagyok 100%-ban hulladékmentes, de a tőlem telhető legtöbbet megteszem ez ügyben. A sampon és a balzsam flakonja is újrahasznosított műanyagból készül. Ezek a termékek, nem mérhetők egy ásványvizes palackhoz. Nekem hónapokig elegendőek. Ellenben egy ásványvizes palackkal napi szinten szennyezném a környezetet. 

Van, hogy vendégek érkeznek hozzám. Ilyenkor szoktam venni nekik egy flakon tusfürdőt, aminek az összetevője környezetbarát, a flakonja pedig szintén újrahasznosított.

Itt is igaz, hogy apró változtatásokkal mindenki képes tenni egy szebb és tisztább jövőért!

Neked milyen natúr kozmetikumok váltak be? 

Megosztás

Shopping Cart