Barion Pixel
szín és stílustanácsadásró kép

Szín és Stílustanácsadásról

Sziasztok!

Múlt héten megosztottam veletek pár környezetkímélő szokásomat. Ezt a sorozatot folytatnám a héten is. 

Ma arra gondoltam, hogy az öltözködési és ruhavásárlási szokásaimról beszélnék. 

Sokszor lehet hallani, hogy nincs elegendő ruhánk és nincs is mit soha felvennünk feltéve, ha az ember lánya el nem ment egy szín és stílustanácsadásra és azóta van egy olyan gardróbja, amiben jól kombinálható ruhadarabok vannak.

Na, de mi is ez a szín és stílustanácsadás, hogyan néz ki és mit is tudsz meg magadról a workshop alatt.

A tanácsadás és elemzés 2-3 órás. Ez idő alatt több száz kendőt tesznek a nyakadhoz egyesével, hogy megnézzétek, hogyan reagál a bőröd, a szemed, a fogad színe a különböző árnyalatú kendőkre. Melyek azok a színek, amelytől az arc sugárzó, élettel teli lesz. Meghatározzátok, hogy az arany vagy az ezüst a te ékszered, melyik előnyösebb számodra. Ha nem tudod eldönteni, melyik a legmegfelelőbb hajszín számodra, akkor ezt is meg tudjátok állapítani a tanácsadáson. Én mielőtt kiszőkítettem a hajam, elmentem @colorinda szín és stílustanácsadóhoz, hogy megállapítsuk és megerősítsem abban is, hogy előnyös lesz e számomra a szőke haj, és annak melyik árnyalata. Miután megismered a színpalettádat, nem futsz bele felesleges ruhavásárlásba, amik akár címkéstől a gardróbodban lógnak, mert otthon felpróbálva érzed, hogy valami mégsem okés egy-egy megvásárolt darabbal. 

A testalkat elemzés során megtudod, hogy a magasságodnak és testalkatodnak melyek a legmegfelelőbb fazonú ruhák, hogy az előnyeidet emeljék ki. 

Én vittem magammal a sminkcuccomat és azt is átnéztük. Átbeszéltük melyek a számomra előnyös árnyalatok a sminkben is.

Amikor megismered a színtípusod és a számodra előnyös árnyalatokat, tudod, hogy mely fazonú ruhákkal tudod kiemelni az előnyös testrészeid akkor nem fogsz felesleges ruhákat vásárolni, hanem a gardróbod egy tudatosan összeválogatott, jól kombinálható darabokból fog állni, amiket imádni fogsz és magabiztosan fogod hordani őket.

Számomra ebben az önismereti „énidős” programban Linda volt a segítségemre. Nyugodt szívvel ajánlom nektek Linda szolgáltatásait. 

és nem csak csajoknak! ☺

Megosztás

Shopping Cart